Përkujdesi më i mirë për buzëqeshjen tënde

Mirë se vini në iSmile Dental Clinic

iSmile Dental Clinic ofron të gjitha shërbimet stomatologjike me një staf të specializuar dhe teknologjinë më te fundit bashkekohore.

Klinikë me standarte europiane
Stomatolog me eksperiencë shumë vjecare

Pacienti i ri?

Eshte shume e thjeshte te rezervosh nje takim per nje vizite FALAS ne kliniken tone. Telefono ne numrin e meposhtem ose ploteso formularin ne krah dhe ne do te kontaktojme menjehere.

+(355) 695203268

Ekselencë dentare e garantuar

Bejmë buzëqeshjen tuaj më të bukur e të shëndritëshme

Klinika jone ka per qellim komoditetin maksimal te pacientit, estetiken dhe jetegjatesine e punimeve, perdorimin e materialeve me cilesi maksimale, sterilitetin e instrumentave dhe ambientit te punes.

Dr.Ilsa Lamce ka mbaruar ne Universitetin Mjekesor te TIranes, Fakulteti i Mjekesise Dentare me rezultate te shkelqyera. Pas universitet ajo thelluar eksperiencen e saj duke punuar per disa vjet ne disa nga klinikat me ne ze ne Tirane. Aktualisht eshte pedagoge ne Universitetin Mjekesor te Tiranes dhe drejton iSmile Dental.

Dr. Ilsa Lamçe

Master në Stomatologji

Complete Care on Your Schedule

Bringing Life to Your Smile
Stomatolog me eksperiencë
Trajtime të avancuara
Rezultate të garantuara
Paisje moderne

Stomatologjia moderne per te gjitha nevojat tuaja dentare

01.
Dentistri Estetike
 • Faseta kompoziti
 • Faseta E-MAX
 • Zbardhim me lazer
 • Gingivektomi
 • Filler me acid hialuronik
02.
Dentistri restorative
 • Mbushje te dhëmbit (grada I, grada II)
 • Rikonstruksion i dhembeve me vida qelqi dhe metalike
03.
Trajtime endodontike
 • Mbushje e dhembeve grada III ( me heqje nervi)
 • Trajtim i dhembeve me infeksion( grada IV)
04.
Protetika
 • Kurora metal-porcelani
 • Kurora zirkoni
 • Kurora E-max
 • Proteze e skeletuar
 • Proteze me atashmente
 • Proteza totale dhe parciale rezine
05.
Higjena orale dhe profilaksia
 • Pastrim Gurezash
 • Silante
 • Fluorizim
06.
Kirurgjia
 • Ekstraksione te dhembeve
 • Implante dentare
 • Rezeksion apikal
 • Shtim kocke
 • Gingivektomi
07.
Ortodoncia
 • Aparat ortodontik i levizshem
 • Aparat ortodontik fiks (metalik, qeramik)
 • Drejtim i dhembeve me maskerina transparente

+(355) 695203268

Histori suksesi

Stafi i iSmile dhe doktoreshe Ilsa me rikthyen buzeqeshjen.
D.P.
Voluptatum aspernatur ullamcorper hymenaeos. Saepe pretium voluptas ut velit augue, eget.Recusandae rerum, mus commodo tempora deserunt, nesciunt congue quod torquent suspendisse mauris.Voluptatem doloribus nihil !
Randy Tran
Voluptatum aspernatur ullamcorper hymenaeos. Saepe pretium voluptas ut velit augue, eget.Recusandae rerum, mus commodo tempora deserunt, nesciunt congue quod torquent suspendisse mauris.Voluptatem doloribus nihil !
Amy Turner
Voluptatum aspernatur ullamcorper hymenaeos. Saepe pretium voluptas ut velit augue, eget.Recusandae rerum, mus commodo tempora deserunt, nesciunt congue quod torquent suspendisse mauris.Voluptatem doloribus nihil !
Endang Everdeen
Voluptatum aspernatur ullamcorper hymenaeos. Saepe pretium voluptas ut velit augue, eget.Recusandae rerum, mus commodo tempora deserunt, nesciunt congue quod torquent suspendisse mauris.Voluptatem doloribus nihil !
Joe Alan

Na kontakto

Ploteso formularin e meposhtem per te rezervuar takimin apo per te bere pyetje

Adresa

Rruga Frosina Plaku
perball shkolles Naim Frasheri

Telefon

+(355) 695203268

Email

ismiledental.al@gmail.com

Orari

E hene-E premte: 8:30-20:00
E shtune: 8:30-15:00

Rezervo takimin